سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

مداخله آشکار پمپئو در امور داخلی ایران

مداخله آشکار پمپئو در امور داخلی ایران وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه از مردم ایران خواست از ناآرامی‌های اخیر ایران برای آمریکا ویدیو بفرستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 22
کد خبر: ۲۸۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا با اظهاراتی مداخله‌جویانه در پی برخی ناآرامی‌های چند روز اخیر در ایران در صفحه توییترش نوشت که  معترضان شجاع ایران! ویدیوها، عکس‌ها و اطلاعات خود را پیرامون آن‌چه سرکوب اعتراض‌ها توسط حکومت  ایران می خواند، برای ما بفرستید. ایالات متحده آزار معترضان را علنی و محکوم خواهد کرد.

 

اعتراض‌ها و ناآرامی‌های چند روز اخیر که در پی اصلاح قیمت بنزین در برخی شهرهای کشورمان به وجود آمد باری دیگر دستمایه مداخله مقامات آمریکایی در امور داخلی ایران قرار گرفت. مقامات رسمی کشورمان واکنش‌هایی به این نوع مداخله‌جویی ها داشته‌اند.

 

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پیش از این در این باره گفته بود: «اعلام حمایت مقامات آمریکایی از "مردم ایران" دروغی شرم‌آور است. رژیمی که با اِعمال تروریسم اقتصادی مانع رسیدن غذا و دارو به مردم عادی اعم از سالخوردگان و بیماران می‌شود، هیچ‌گاه نمی‌تواند ادعای وقیحانه حمایت از مردم ایران داشته باشد. آقای پمپئو نخست باید پاسخگوی اقدامات اعلام‌شده تروریستی و جنایت علیه بشریت ضد مردم ایران باشد».

 

همچنین سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز با اشاره به "نیات شوم و بدخواهانه" دولت ایالات متحده آمریکا بویژه وزیر خارجه این کشور نسبت به ملت ایران، گفته بود: اظهار همدردی با مردمی انجام می‌شود که تحت فشار تروریسم اقتصادی آمریکا قرار دارند و پیش از این نیز از زبان وزیر خارجه آمریکا به صراحت بیان شد که باید به مردم ایران گرسنگی داد تا تسلیم شوند.

 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار